?> ?>

Clipopname Kom weer bij mij

zaterdag morgen vroeg bij de uitkijk op het kopje van Bloemendaal komen langzaam de mensen aan voor de clipopname. We drinken even een kopje koffie en de sfeer zit er al goed in. We gaan al wat stukjes opnemen en hier en daar wat foto’s die later zullen worden gebruikt voor advertising. Na een klein uurtje vertrekken we naar de plek waar we de rest gaan opnemen. Dit is een prachtige lokatie van moeder natuur en een middeleeuws kasteel. Met hier en daar een paar druppels filmen we door, zo filmen we eerst de scène op de brug waar de vrouw weg loopt van mij. Na wat druppels besluiten we binnen de muren van het kasteel een stuk scène op te nemen waar ik bij de openbaart sta. De zon breekt nu door en we besluiten al snel weer naar buiten te gaan het is daar tenslotte een stuk mooier dan tussen vier muren. Na enige tijd staat alles er op, we hebben erg genoten van de dag en zijn allemaal erg voldaan het is nu afwachten op de eind montage.

Share

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.